Barry Diller eşcinsel olduğunu söylüyor, ancak Diane von Furstenberg ile “benzersiz ve eksiksiz bir aşka” sahip

amerikali

Aktif Üye
“Bugün dünyayı açtı,” diye ekledi. “50 yıl önce benim için açıldı.”

Bayan von Furstenberg, “Asla ilişkimiz hakkında konuşmak zorunda kalmadık, ilişkimizi yaşadık” dedi.

“Tüm hayatı boyunca özeldi, ama benimle değil” dedi. “Yani benim için garip gelmiyor.”

Bay Diller'in sözcüsü Paul Bogaards, 20 Mayıs'ta piyasaya sürülecek olan anıların kendileri için konuştuğunu söyledi.

New York'taki alıntıda, Bay Diller, bir yıl sonra 29. doğum gününüz için 29 elmas da dahil olmak üzere, 1974'te birbirinizi tanıdıktan sonra eş von Furstenberg ile bir vertebral romantizm anlatıyor. “Ne saracağımı bilmiyordum, bu yüzden bir grup yardım kutusuna koydum” diye yazıyor.

Çift daha sonra ilişkilerini yakmadan ayrıldı ve sonunda Manhattan'daki belediye binasında evlendi. (Bayan von Furstenberg'in Greenwich Village'daki evindeki aşağıdaki parti daha çekici ve tasarımcı Calvin Klein gibi konuklar çekerken, ünlü moda editörü André Leon Talley, düğünün “iki kişi için kalın ve ince olan her şey olduğunu söyledi.)

Şu anda Expedia Group'ta başkan ve yönetici olarak görev yapan Bay Diller ve dijital medya ve teknoloji için geniş bir şirket olan IAC, “onlarca yıldır Diane ve ben hakkında okuduğunu söyledi: biz daha çok sevgili olarak en iyi arkadaşız”.

“Biz sadece arkadaş değildik. Biz sadece arkadaş değiliz,” diye yazıyor Bay Diller ve buna “yıllarca devam eden bir tutku patlaması” diyor.

“Ve evet, erkekleri de sevdim, ama bu Diane'e olan aşkımla bir çatışma değildi” dedi. “Bunu kendime veya dünyaya açıklayamam. Sadece ikimizin başına geldik.”