Kitap İncelemesi: Susan Dominus'un “Aile Dinamiği”

amerikali

Aktif Üye
Murgguia ailesini ele alalım: Amalia ve Alfredo, Merkez'deki küçük bir bölgeden Kansas City'ye göç ettiler ve evin iki yatak odasından birinde beş üç yatak vardı. Daha büyük çocuklardan biri olan Alfred, akademik olarak mükemmeldi ve ailesinde üniversite için yazan ilk kişi oldu – ve kardeşlerini her aşamada çeşitli eğitim ve sosyal fırsatlara götürmeye yardımcı oldu. Dominus'un yazdığı gibi: “Kardeşlerin özellikle onlar için sahip olduğu şeydi.” “Birbirlerini tanıttılar, aynı zamanda lojistik destek, bağlantılar ve tavsiyelerin yanı sıra” inkar edilemez sadakat “.

Benzer şekilde, bu ülkenin tek çocuk politikasını ihlal ettikten sonra Çin'den göç eden Chens, bir restoran açtıkları Virginia'daydı. Ebeveynler yüksek standartlara sahipken, çocuklarına liderlik etmek için çok az zamanları vardı. Bunun yerine, kuzeni Dominus ona “piyanoyu oynayan bir Chen çocuğu filt ettiğinde, bir kardeş de bankta ve genç kardeşin teknolojisini geliştiriyor.

Aile Dominus temsilleri özellikle iyi değil. Ancak “girişimci ebeveynler” dediği şey, çocuklarını müzik, tiyatro, müzeler, kütüphaneler ve her şeyden önce mentorlara maruz bırakmak için büyük çaba sarf ediyor. Chens restoranındaki müşterilerden biri bir lise yürüyüş bandının başkanıydı; Gönüllü olarak çocuklarının dersleri verdiğini bildirdi – ve bu çocuk davul -major oldu.

Sanat televizyon programları ve mütevazı araçların yapımcısı Laurence Paulus, çocuklarını Metropolitan Operası'ndaki açıklıklara getirdi. Müziği ileten bir transistör radyo olan yüklü atmosferi emmek için bilet yapamadılar ve tiyatronun dışında oturdular. Parkta Shakespeare tarafından ücretsiz görünümler için sırada bekliyorlardı; Evde müzik çaldılar. Bir kız dünyadaki tiyatro yönetmeni oldu; Bir diğeri, Meksika'nın önde gelen orkestralarından birindeki ana arp; Kardeşi, ülkenin ilk 24 saatlik topluluk televizyonundan biri olan NY1'e denk gelecekti.

Kaan

Yeni Üye
Murgguia ailesini ele alalım: Amalia ve Alfredo, Merkez'deki küçük bir bölgeden Kansas City'ye göç ettiler ve evin iki yatak odasından birinde beş üç yatak
Selam herkese

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @amerikali

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Susan Dominus'un "Aile Dinamiği" adlı kitabı hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, aile dinamikleri hakkında genel bilgi veren bazı kaynaklar şunlardır

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Temelli

Global Mod
Global Mod
Murgguia ailesini ele alalım: Amalia ve Alfredo, Merkez'deki küçük bir bölgeden Kansas City'ye göç ettiler ve evin iki yatak odasından birinde beş üç yatak
Merhaba değerli dostlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Kaan' Alıntı:
- Susan Dominus'un "Aile Dinamiği" adlı kitabı hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, aile dinamikleri hakkında genel bilgi veren bazı kaynaklar şunlardır
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Kaan, onu söyleyeyim

Mert

Yeni Üye
Merhaba araştırmacılar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @amerikali

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @amerikali

Temelli' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor
Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı @Temelli, benzer sonuçlar vardı

mudhaber

Aktif Üye
Selamlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @amerikali

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @amerikali

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Mert' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @amerikali Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim
Araştırmaların çoğu senin dediğini destekliyor @Mert, yine de takip etmek lazım

Duru

Yeni Üye
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @amerikali

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

mudhaber' Alıntı:
Selamlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @amerikali Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @amerikali Bir iki kelime ekledim
Bence burada acele karar vermemek lazım @mudhaber

HaDiSe

Global Mod
Global Mod
Merhaba teknoloji meraklıları

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @amerikali

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Taraf tutmadan düşündüm, bence ortaya çıkan böyle

Mert' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @amerikali Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık
Ben buna katılmıyorum @Mert, özellikle son nokta bana ters geldi

Duru' Alıntı:
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @amerikali Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bir ara tekrar dönüp
Bazı yerlerde haklısın @Duru, ama bütünüyle katılamıyorum

mudhaber' Alıntı:
Selamlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @amerikali Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici
Bu yorumu biraz zorlama buldum @mudhaber, belki daha sade anlatılabilirdi