Kötü hava durumu, Mart 2025'te etkilenen bölgeler için 8mln

Seksenler

Yeni Üye
Yazan Lorenza Berengo, 30 Nisan 2025 Çarşamba 16:52

Ayrıca Pelago, Pontassieve ve Rufina belediyelerindeki spor sahalarının toparlanması için 1 milyon 200 bin avro. Bölgenin desteği, geçen Mart ayında Floransa, Prato, Pistoia, Pisa, Lucca ve Livorno eyaletlerinde acil durumlardan etkilenen topluluklar için geliyor.

Bölgesel Konsey'in son oturumunda onaylanan 2025-2027 bütçesinin ikinci varyasyonu, son 14 ve 15 Mart'taki selden ciddi şekilde vurulanları desteklemek için 8 milyon avro koyuyor. Devlet fonları bekleyen ilk ekonomik ferahlık sunmayı amaçlayan acil bir müdahale. Başkan Eugenio Giani, özellikle Üst Mugello'da büyük hasarı tespit etmek için olaylara yakın kimin bölgelere gittiğini duyurdu.

Ayrıntılı olarak, ailelere 5 milyon katkı, ekonomik ve üretken faaliyetler için 1 milyon 970 bin avro, tarım şirketleri için 500 bin avro, 500 bin ila üçüncü sektör kuruluşu daha tahsis edildi. Onaylanan acil önlemler arasında, üretim ve ekonomik faaliyetler için yönetim maliyetleri için 30 bin avro da var

“Bu ödenekler, etkilenen bölgeler için bölgesel olağanüstü halleri derhal ilan eden öncelikle açıklanmış bir Cumhurbaşkanı Eugenio Giani'dir-ilgili bölgeleri ziyaret ederek birkaç kez tekrar etmiştim ve aynı zamanda, Casaglia'da, bu bölgede Casaglia'da bir araya gelmek istedim ve bu bölgede, bu zamanlarda dikkatini etkilemek istedim, bu zamanlarda bu zamanlarda, bu zamanlarda dikkatini etkilemek istedim, bu zamanlarda, bu zamanlarda, bu zamanlarda, bu zamanlarda, bu zamanlarda dikkatini etkilemek istedim, bu zamanlarda, bu zamanlarda dikkatini etkilemek istedim, bu zamanlarda bu zamanlarda etkilenmek istedim, bunlar arasında bu kadar büyük bir şekilde etkilenen, bu zamanlar aralarında etkilenmek istedim, bu zamanlarda, bu konaklamada, bunlar arasında tam olarak etkilenmek istedim, bu zamanlarda bu kadar büyük ölçüde etkilenmek istedim, bunlar arasında tam olarak etkilenen, bunlar aralarında etkilenmek istedim. Marradi ve FAENZA Demiryolu hattını kesintiye uğrattığı yerde yeniden başlatın, ancak nüfusun ve müdahalelerin bu bölgelerdeki istikrarlı ve güvenli bağlantıları garanti etmesine yardımcı olmak gerekir.

Ayrıca bütçedeki son değişiklikte, Pelago, Pontassieve ve Rufina belediyelerindeki spor alanlarının toparlanması için 1 milyon 200 bin avro da her zaman 14 ve 15 Mart'ta sel olaylarından zarar gördü.